On näitä rästissä olevia asioita taas se sata. Katsotaanpas vanhaa tuttua tehtäväkirjaani:

KOULU
ilmoittaudu kypsyysnäytteeseen
kirjoita raportti kieliharjoittelusta (heh, ei vissiin ole kuin 4 kk kun palasin Suomen kamaralle...)
tee tvt-nettitentti 28.2. mennessä
lue kirja tenttiin perjantaiksi
hanki kirjat X kurssia varten ja miel. lue (!)
ota yhteyttä X:ään (COLT) (tää on seminaarihommia)

MUUT
hae opintotukea*
järjestä eka vaihtaritapaaminen**
pura tavarat ennen ens muuttoa ***

* = Viime syksyn asuin kaverini kämpässä määräaikaisesti eikä ollut uutta osoitetta antaa kelalle tammikuusta niin he laskivat yhteen 1+0 = hän muuttaa siis asumaan vanhemmillensa. Sain siis opintotukea tässä kuussa vain 105 euroa. Tilanne korjaantuu kyllä kun vien hakemuksen tässä kuussa niin saan takautuvasti asumislisät ja puuttuvan opintorahankin. Mietin vaan, että logiikka ei ole kohdallaan jos he kuvittelevat että reilun 600 km päästä käyn koulussa... Noh, ei parane valittaa, sillä sääntönä kai sitten on se, että jos ei anna osoitetta niin he laskevat sen kotiinpaluuksi.

** = Pidän sellaista kerhoa vaihtareille jossa teemme kaikkea suomalaista. Syksyllä leivoimme pullaa (oli aika mielenkiintoista nimimerkillä taisin viimeksi kotona asuessani pullaa vääntää ja silloinkin äidin avustuksella), kävimme makkaranpaistoretkellä, katsoimme elokuvan (Äideistä parhain), ym. Kevääksi olen suunnitellut hiihtoa/ luistelua, komediaelokuvaa, leivontaa/ ruoanlaittoa, suomalaisen musiikin iltaa, jne. Vinkkejä voi toki antaa! ;-)

*** = Muutin siis tänne asuntosäätiön soluun tän kuun alussa. Muutto sujui suht sutjakkaasti, paitsi että vimpassa mutkassa aukes vähän pakettiauton takaovi... Noh menetettyjä ei ollut kuin muutama ruokatarvike, jotka nekin noukin talteen.