Olen hakenut uusia työpaikkoja ja saanut jopa jotain vastaukseksi. Toivottavasti löydän jonkun kivan kuitenkin. Oli se kyllä aika kumma juttu, että noin vain erotettiin ilman perusteltua syytä neljän työpäivän jälkeen. Mutta kattellaan! Eiköhän nää jotenkin järjesty.

Tänään kävin jopa kirjastossa ja lainasin muutaman kirjan esseenkirjoittamista varten. Nyt kun sais vaan aloitettua! Alkaa vähän jo hirvittämään, sillä yksi essee pitäisi palauttaa tän kuun loppuun mennessä eikä sitä ole tehtynä yhtään. Muilla ei ole niin kiire, mutta kyllä nekin pitäisi tuossa kesäkuun alussa viimeistään palauttaa. (Kirjastossa oli muuten aika söpö poika töissä - avuliaskin kun soitteli puolestani toiseen kirjastoon ja varasi haluamani kirjat. Harmitti etten ollut laittanut meikkiä ko. reissulle.)

Kävin myös kirpputorilla ja sain saaliikseni vihreän helminauhan ja kaksi punaista ja kolme vaaleanpunaista henkaria. Ihkuu siis!

Nyt voisin hieman lukaista tuota kämppäkaverilta lainaamaani kirjaa. Ei näin myöhällä voi enää kouluhommia tehdä. Eihän?