Soitettiin, ja en sitä työpaikkaa saanut mitä hain. Mutta todennäköisesti saan kuitenkin kokopäiväisen siivoushomman, joka on parempi kuin ei mitään. Vähän kyllä ärsyttää lähteä siivoamaan kun luulin ettei sitä tarvitsisi tehdä, mutta sellasta se elämä joskus on hei! Odotan kauhulla kuuden aamuja.

Ensi viikolla menen Joensuuhun. En tiedä, että onko se kivaa vai mitä se on. Entä jos tuleekin kova ikävä vaan sinne eikä halua tulla tänne enää takas? Hankalaa. Juuri kun olen jo hieman tottumassa tähän isoon kaupunkiin taas.

Se on kyllä hassua kun käy kotona tuolla kaukana pohjoisessa, kauempana kuin Joensuu, ja sitten kun tulee takaisin niin tuntuu ettei osaa kävellä kaupungissa kun on niin paljon ihmisiä ja hälinää.

Mietin tässä jopa hieman että mitäpä jos menisin vähäksi aikaa kotiin, tosin ei se oikein taida onnistua kun ne työt alkaisi varmaan sitten aika pian kun tulen sieltä Joensuusta. Ja toisekseen, olisin siellä varmaan ainoa alle keski-ikäinen joten luultavasti tylsistyisin kuoliaaksi.

Niin ja ainiin! Sain vakuutusyhtiöltä takaisin ne rikkimenneet lasini kun lähetin heille nyyhkykirjeen siitä kuinka niillä on tunnearvoa. Kiitos vakuutusyhtiöni! <3