Haave

Mä niin haaveilen että oi, olisipa minullakin sellainen blogi. Sitten sitä voisivat ihmiset lukea tai olla lukematta, ihan miten vaan. Siellä olisi hienoja havaintoja elämästä ja kaikesta ja ihmiset hymyilisivät lukiessaan (ja ne jotka eivät lukisi sitä, toivoisivat että vielä joskus löytäisivät sen). Nämä ovat aika suuria toiveita, mutta toivottavasti myös mahdollisia.

Askartelu

No mutta hei! Tein tänään joulukortteja. Laitoin niihin (joulu)possuja ja tähtiä ja sydämiä ja kimalletta. Mielestäni osasta tuli aikas hienojakin jopa. (Aina kun alan tekemään niitä niin ensimmäinen tai ensimmäiset epäonnistuvat, eikä niitä sitten kehtaa lähettää kenellekään, ei edes niille joita inhoaa. Vaikka en mä kyllä lähetä kortteja kenellekään jota inhoaisin.)

Ulkona

Kävin myös ulkona. Vein kolme pahvilaatikkoa ulos (muuttolaatikoitani: ne ei sentään lojuneetkaan täällä kuin kaksi kuukautta) ja ostin kaupasta sinitarraa (haaveilen että laittaisin kortteja seinälle - tai käytettyjä junalippuja, sillä olen pitänyt joka ikisen siitä asti kun keksin että niillä voisi olla jotain käyttöä. Ja nyt on! Voin tapetoida niillä vaikka kohta koko huoneen!), tähtitorttulevyjä (haaveilin nimittäin niistä eilen niin mojovasti että oli pakko ostaa) sekä omenamarmeladia (tähtitorttuihin).

Olispa kyllä kivaa jos osaisin tehdä tästä blogista hienon.