Mä harrastin viikonloppuna nukkumista.

Mikäs se muuten on että ensin sitä inisee että saispa kerranki nukkua, ja sitten kun nukkuu ja herää niin tajuaa että voiheleketti, mitä mä nyt teen. Kaipasin siis viikonloppuna virikkeitä siihen nukkumisen väliin! Onneksi ystävä pelasti sunnuntaina ja vei mut rannalle. Jee!

Nyt on sitten suunnitelmia kuulkaas niin paljon että oksat pois ja toiset tilalle! Tänään näin kaveria, huomenna toista, keskiviikkona kolmannen kaa Lintsille (jee, jos saanen hehkuttaa), torstaille ei suurempia suunnitelmia, perjantaina Kotkaan meripäiviä katselemaan, sunnuntaina takas, jossain tiistain kieppeille tulee kaveri ehkäpä tänne Helsinkiin, viikonloppuna kotiin, siellä hetki, sit kaverikierrokselle, sitten tänne takas ja muutto Joensuuhun ja humpsis hei, siinä meni viikko jos toinenkin!

Paitsi että niin, sitten on jo melkein syksy. (No mutta hei, sitten voin siirtyä käyttämään syksyvaatteitani ja olla taas kerran niin übertyylikäs, että! Kaikki eivät tosin voi olla tästä samaa mieltä kanssani, mutta sou not, sellasta se on se elämä, kivistä ja ruusuilla tanssimista (piikkejä, katsokaas).)

--

Kivisestä elämästä tulikin muuten mieleeni sattumus, joka tapahtui viikko-pari sitten.
Neitilumi oli pankkiautomaatilla nostamassa vähäisiä rahojaan. Kas, laittaessaan rahaa (20e) tyylikkääseen marimekkokukkaroonsa tuli tuuli ja tempaisi rahan mukaansa. Neitilumi päästää suustaan viehättävän, ronskihkon lausahduksen (voivittu) ja juoksee perään. Ja kuinkas ollakaan, hän tavoittaa setelinsä! Pankkiautomaatilla jonottaa mies, joka vitsailee "heh heh kyllä vaan tuuli meinaa viiä rahatki heh". Ei olis kyllä paljoa naurattanut jos se raha olisi hukkaan mennyt, sanokaa minun sanoneen. T: nimimerkki Siinäpä oli kolmasosa rahoistani. No, loppu hyvin kaikki hyvin, ostin hampurilaisen.

P.s. Tuuli, veisitkö jatkossa rikkailta ihmisiltä rahat, ei siltä joka saa kerran kesässä potkut ja maksaa kahden kämpän vuokran.