Vaihe 1. Kisko mekko pois päältäsi välittämättä siitä kuinka monta ihmistä ympärilläsi on.

Vaihe 2. Muistelkaa kaikki yhdessä niksi-pirkan ohjeita, muut täysissä pukeissa, sinä puolialastomana. Älä missään nimessä ujostele tahi peittele pelkkien rintsikoiden verhoamaan ylävartaloasi. Viivyttely voi olla mekollesi kohtalokasta!

Vaihe 3. Ripottele tahrojen päälle suolaa samalla kiroillen voimakkaasti. Kielenä voit käyttää ihan mitä tahansa osaamistasi. Jatka suolaamista kunnes suolaa ei enää ole. Laita varmuuden vuoksi vielä hiukan kylmää vettä mekon päälle. Roiski hieman myös lattialle.

Vaihe 4. Myönny poikaystäväsi pyyntöön laittaa jotain päälle. Etsi tietoa netistä hänen vihreä paita ylläsi. Löydä ratkaisu ongelmaan.

Vaihe 5. Levitä tahrojen päälle astianpesuainetta (merkillä ei ole väliä). Pese mekko kuumalla vedellä keittiön lavuaarissa ja ripusta mekko kuivumaan pikkuriikkisen kylpyhuoneen suihkuverhotankoon.

Vaihe 6. Ihaile kättesi jälkeä: ei tahran tahraa! Sitten lainaa vastapäisessä asunnossa asuvalta tytöltä toppi ja vyö. Yritä näyttää häikäisevältä.

Vaihe 8. Ota lisää viiniä.

--

Ainii. En oo ehkä muistanut kertoa että sain viedä hakemuksen sinne opeopintoihin vaikka se oli myöhässä. Nyyhkytarinat auttaa ja kantsii kysyä!