Perjantain lähti lapseni palautteen antoa varten ("sivunumerot alkavat jo ensimmäiseltä sivulta, aijai miten ala-arvoista"). Ja älkää nyt huoliko, ei minusta nyt mitään kandidaattia tule, lopullinen essee palautetaan huhtikuun lopussa ja sitäpaitti eihän mulla ole edes tarpeeksi sivuaineista tehtyinä että saisin kandin paperit. (Sivuaineista puheenollen, sain perjantaina kirjeet että minusta tulee opettaja! Siis jos vain tajuan niistä opinnoista mitään tee nimimerkki luin juuri erästä erityispedagogiikan väitöskirjaa ja ymmärsin ehkä joka kolmannen sanan. Argh onko kivi olemassa jos siitä ei puhu!)

Lauantaina meillä oli aikamoiset kinkerit, kun oli 70v syntymäjuhlat! Asunnostamme 3/4 on tammikuun lapsia joten päätimme järjestää tällaiset pirskeet. Oli oikein mukavaa, sain ruusuja ja lahjojakin, vaikka omat synttärit oli jo kuun alussa! (Ens viikonloppuna juhlin taas omia ja kahden kaverin synttäreitä. Hiljaa siellä takarivissä, kyllä voi helmikuussa vielä juhlia tammikuun alun synttäreitä! Kolmatta kertaa! Niin!)

Ilta oli myös oikein opettavainen. Vai että valmiiksi viipaloitu leipä leikataan vedellä! :-O

P.S. Haluan uuden tukan! Perjantaiyönä otin jo melkein sakset käteen ja raksin, mutta muistin aikaisemmasta kokemuksesta kuinka omaa niskatukkaa on vaikeahko leikata...

P.P.S. Ai niin luin muuten Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjan loppuun ja katsoin perään elokuvan. Harkitsen aloittavani korkokenkien käytön kaikissa tilanteissa, poislukien lumimyrsky.