Kun siivoaa muiden sotkuja töissä ei enää jaksa siivota kotona. Tämä on tekosyyni. Oikeasti kyllä en koskaan siivonnut muutenkaan. Eiku siivosinpas, toi tosta tuonne ja tää tänne. Ei siitä vaan koskaan siistiä tullut. Pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja pyyhkiä nuo viinitahratkin tuosta yöpöydältä. Eihän ne oo olleet siinä kuin vasta muutaman viikon.

Rahat oli aika vähissä joten oli pakko viedä pulloja kauppaan. Olihan se hieman noloa maksaa ostokset ensin pullokuiteilla, sitten heittää mukaan loput kolikot ja lopuksi vielä ne 25 snt visa elektrodilta. Onneksi sain niillä kuitenkin tuorepuristettua mehua. Voi jösses että on hyvää! Ehkäpä pakko ostaa huomenna toinen purkki, opintotukipäivän kunniaksi tietenkin. Ei oo mehua kuulkaas paljoa jäljellä kun tää tyttö juopottelee sitä koko ajan.

Pitäis joko a) kirjoittaa esseetä, b) lukea tenttiin (jompaan kumpaan) tai c) lukea näytelmää, joka pitää olla huomiseksi luettu.

No mutta onneksi mut sentään jätettiin taas tässä niin sehän piristää kummasti. (Juu, taas se sama poika. Ehkäpä luovutan sitten viimein.)