Minulla on neljä uutta juttua!

1. Sain sängyn! Ai että on polleeta kun on ihan oma sänky: minulla nimittäin ei ole ollut sellaista ylellisyyttä koko aikana kun olen täällä nyt asunut eli syyskuusta. Patja lattialla on historiaa vaan, sillä huonettani koristaa 120 x 200 cm runkopatjasänky, käytettynä €60. Kuljettivatkin vielä kaupan päälle!

2. Tämän lisäksi likapyykilläni on nyt koti: keltainen pyykkikori majailee nurkassa ahnaana vaanimassa josko saisi sisäänsä lisää vaatteita.

3. Vanhempani toivat kotoa vanhan kirjahyllyni johon olen jo silmät kiiluen laittanut kirjoja ja levyjä. Alahyllylle mahtuis vielä jotain..

4. Takkini pelastukseksi ostin vaateharjan - kaulaliinasta nimittäin tarttuu nukka poikineen takkiin ja siitä ma en tykkää.

--
Nyt kun on perjantai ja kaikkea, tekisi mieli tehdä jotain perjantaiasioita. En vaan keksi mikä se sellainen voisi olla. Lähtisiköhän joku kanssani yksille/ kaksille? Huomenna kaverit tulevat toivon mukaan katsomaan ja ihastelemaan uutta sänkyäni, sen kunniaksi joutuu varmaan ottamaan viiniä tjsp, joten tänään ei ole tarkotus kuitenkaan mahdottomasti humaltua. Kassellaan!