Viime päivinä on ollut monia asioita, jotka ovat ilahduttaneet raskaan työn ohessa (= lue proseminaarin teon välttely):

- sain koululta 4 kpl hienoja lehtikoteloita, väri ruskea, malli retro
- olen kulkenut pyörällä viuh vauh paikasta toiseen
- se, että mun nainen lainasi kirjastosta niin monta kirjaa että sen piti mennä sokokselle ostaan kengät jotta sais pussin (kirjastossa muuten myydään pusseja mutta eihän se sitä tiennyt)
- uusi ihana visa electron -kortti, pinkki ja koirainen
- matkaan enää 26 päivää!

--

Proseminaari on määrä palauttaa maanantaina. Minulla on 2,5 sivua ja pitää olla vähintään 10. Olen siis harvinaisen ajoissa! Huomenna pitää vielä mennä painiskelemaan koululle, jotta saan lopulliset tulokset tutkimuksestani (aineistoon on pääsy vain koululta siis). Olen tuntenut itseni Ihan Oikeaksi Opiskelijaksi pari viime päivää kun olen viettänyt aikaa atk-luokassa myöhään (lue: kuuteen ja sit toisena päivänä vaan neljään)! Ja ah ja voi sitä riemua kun omasta itse löytämästäni aineistosta saan lisätä tutkimukseeni esimerkkejä! Ne tuntuu ihan omilta lapsilta!

Proseminaarin lisäksi ajankohtaista nyt on lauantaina alkava kirpparipöytä. Poisjoutavien vaatteiden valkkaaminen on vaan niin vaikeaa! Laitanpa tähän sitten vaikka ohjeet sitä varten:

Kuinka Valkata Kirpparille Joutavat Vaatteet
1. Visko ronskisti kaapista lattialle ne rätit, joita et pidä.
2. Käy läpi vaatteet hinnoittelua varten. Joka toisen vaatteen kohdalla huokaise "oi, kylläpä tämäkin sitten oli joskus niin rakas vaate, meillä on kyllä historiaa, en voi laittaa tätä pois vaikka en ole pitänytkään tätä kahteen vuoteen ja tämä on liian pieni" ja anna vaatteelle (taas) second chance. Välillä kokeile jotain vaatetta ja hihkaise "no en oo kyllä tätäkään pitäny sitten ikinä, mutta aijai onpa tää kiva, kyllähän tätä vois joskus pitää esim. heti huomenna laitan tän päälle". Näin lattialla oleva pinosi pienenee.
3. Kiinnitä hintalappu jäljellä oleviin vaatteisiin. Hyvä uutinen: myös tässä vaiheessa voit pyörtää puheesi ja palauttaa sen kukertavan joskus kirpparilta ostamasi paidan takaisin kaappiin, sillä onhan se kuitenkin niin nätti, vaikka saakin sinut hikoilemaan kuin pieni sika, josta syystä et pidä sitä koskaan. Ja jos pidät niin kadut.
4. Vie vaatteet valitsemallesi kirpputorille, ks. kohta 3, "Hyvä uutinen".