Huone
Alan jo pikkuhiljaa hyväksyä sen, että huoneestani ei tule koskaan siistiä. Voihan se olla semisiisti hetken, mutta alamäki alkaa jo siitä kun en koskaan jaksa siivota tätä läävää ihan kokonaan siistiksi. Aina on jossain jotain ja sitä jotain on tietysti aivan liikaa.

Sängyn myötä (ennen nukuin siis patjalla) olen saanut tämän huoneen näyttämään ihka oikealta huoneelta. Ennen kuin tämä oli sellainen hieman säälittävä huoneenrääpäle. Nyt tää siis on ihan oikea huone ihan oikealla sotkulla.

Perjantai
Onko tää nyt muka totta, että perjantai on koko ajan. Pitäis varmaan keksiä jotain aktiviteettia johon ei sisälly a) juomista b) rahan tuhlaamista c) jalan liikuttamista (sattuu - tää on varmaan jotain lintuinfluessaa).

Töitä
Sain kesätyöpaikasta sähköpostia koulutukseen liittyen. Jee! Lisäksi kaverin kautta järjestyi mahdollisuus tehdä jotain täällä päin nyt keväällä, mutta se ei ole vielä varmaa. Olis kyllä aika hyvä, sillä joku tyyppi on varmaan tuhlannut kaikki mun rahat kun niitä ei ole missään (ei ainakaan mun tilillä). Hei sinä rahantuhlaaja siellä! Palauta rahani välittömästi!